Home AMAZON QUIZ Amazon Quiz Answers 7th April Today Win Iphone Xs | Offer...

Amazon Quiz Answers 7th April Today Win Iphone Xs | Offer Trick

0
SHARE

 Amazon Quiz 7 April 2019 Answers – win Iphone Xs

Hello Guys Today I am going to share with you amazon quiz 7 April Answers today for winning exciting prices. Amazon quiz always gives a chance to his app users to win gifts like iPhone x, honor 8x, Casio G-Shock Watch, Canon DSLR cameras & many, Fitbit Lonic Smartwatch Ray Ban Sunglasses, Tommy Hilfiger Watch Sony Home Theatre, Iphone Xs more.


Hi Guyz, i’m Back with another Amazon Quiz Answers You can Win Prize From Amazon Quiz, Amazon India is Running Daily Quiz Time On Amazon App Between 8Am to 12 Pm in Morning & We Give Right Answer to Win Prizes Like Amazon Pay Balance, Mobile Phones etc, Today new Pize Come up which is Win Iphone Xs you can win Free From Amazon Quiz. Just Follow some step & Must play game & No need to pay any amount for Paly game. From This Games You Can win Free Prizes Like Amazon Pay Balance, Mobile Phones, Electronic Gedget etc.

Amazon Daily Quiz Today 7 April 2019

Win Prize From Amazon Quiz, Amazon India is Running Daily Quiz Time On Amazon App Between 8Am to 12 Pm in Morning & We Give Right Answer to Win Prizes Like Amazon Pay Balance, Mobile Phones etc, Today new Pize Come up which is Win Prize you can win Free From Amazon Quiz. Just Follow some step & Must play game & No need to pay any amount for Paly game.

Amazon Quiz Answers 7th April Today Win Iphone Xs
Amazon Quiz Answers 7th April Today Win Iphone Xs

Amazon Quiz Today: Today Amazon Quiz Answer & Win Prizes upto 1 Lakh from Amamzon Quiz. we are Regularly Postiong Amazon Quiz Answer For You can Win some Prizes, so Keep Visiting our Website Daily, today new Amezing Prize Comeup for all You can Win Iphone Xs

Remember: We are Regularly Posting Earn Money Tricks, Free Shopping Offer & Paytm Add Money Promocode, Free Recharge Triks etc, If You want To Loot All offer Than Must Visit daily our Website for Biggest Loot .


Amazon Daily Quiz Today 7 April 2019 – win Iphone Xs

1, First Of All Just Login into Your Amazon Account & Open Amazon App

2. Now Just click On Homepage & You Will See Banner Of “Amazon 7 April Quiz

3. Just Click On The Banner

4. Click On Start Button & Click Will Start With Below Posted Questions


Amazon 7 April Quiz Details

 Time – 8 AM to 12 PM

Date – 7 April 2019

Prize – Free Win Iphone Xs

Total Number Of Winners – 1

Winners Declaration Date

7th April amazon quiz answers win iphone xs

1.Each year, 7th April is celebrated as the ‘World Health Day’, and marks the anniversary of the World Health Organization (WHO). When was the first World Health Day celebrated?

Ans.1950

2.WHO declared India free of which of these epidemics in 2014?

Ans. Polio

3.Which of these is a first-aid procedure that is used to dislodge food or another object from a person’s airway when they are choking?

Ans.Heimlich manoeuvre

4.Who is credited with developing the first successful Polio vaccine?

Ans. Jonas salk

5.The 2018 Nobel Prize in medicine was awarded jointly to James P Allison and Tasuku Honjo for their work in which domain?

Ans. Cancer therapy

Amazon Sony Home Theatre Quiz Answers – 6th April

1. In the animal kingdom, if whales are classified as mammals, what are spiders?

Answer – Arachnids

2. The largest school in the world, known as the ‘City Montessori School’ has more than 55,000 pupils and over 1050 classrooms. Where is it located?

Answer – Lucknow

3. This famous Indian-Canadian YouTube influencer recently announced an independent late night TV show on NBC. Who is she?

Answer – Lilly Singh

4. A phobia is an irrational fear that a person may experience. Triskaidekaphobia is the fear of what?

Answer – Number 13

5. Kanchenjunga marks the highest point in India. The lowest point in India lies at 2.2 meters below sea level. Where is it?

Answer – Kuttanad


Terms & Conditions –

1. This Contest will commence on 7 April from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.
The declared winner(s) will be eligible for winning” Apple Watch ” (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here