SHARE

 Amazon Quiz 5 April 2019 Answers – win Tommy Hilfiger Watch

(Today amazon Answer, Amazon Quiz, Amazon Quiz 5 April, Amazon quiz 5 April answers, Amazon Quiz Answers 5 April 2019, 5 April Amazon Quiz Answers, amazon quiz time, ) Hello Guys Today I am going to share with you amazon quiz 5 April Answers today for winning exciting prices. Amazon quiz always gives a chance to his app users to win gifts like iPhone x, honor 8x, Casio G-Shock Watch, Canon DSLR cameras & many, Fitbit Lonic Smartwatch Ray Ban Sunglasses, Tommy Hilfiger Watch more.

Amazon quiz
Amazon quiz

Hi Guyz, i’m Back with another Amazon Quiz Answers You can Win Prize From Amazon Quiz, Amazon India is Running Daily Quiz Time On Amazon App Between 8Am to 12 Pm in Morning & We Give Right Answer to Win Prizes Like Amazon Pay Balance, Mobile Phones etc, Today new Pize Come up which is Win Tommy Hilfiger Watch  you can win Free From Amazon Quiz. Just Follow some step & Must play game & No need to pay any amount for Paly game. From This Games You Can win Free Prizes Like Amazon Pay Balance, Mobile Phones, Electronic Gedget etc.

Amazon Daily Quiz Today 5 April 2019

Win Prize From Amazon Quiz, Amazon India is Running Daily Quiz Time On Amazon App Between 8Am to 12 Pm in Morning & We Give Right Answer to Win Prizes Like Amazon Pay Balance, Mobile Phones etc, Today new Pize Come up which is Win Prize you can win Free From Amazon Quiz. Just Follow some step & Must play game & No need to pay any amount for Paly game.

 

Amazon Quiz Today: Today Amazon Quiz Answer & Win Prizes upto 1 Lakh from Amamzon Quiz. we are Regularly Postiong Amazon Quiz Answer For You can Win some Prizes, so Keep Visiting our Website Daily, today new Amezing Prize Comeup for all You can Win Tommy Hilfiger Watch

Remember: We are Regularly Posting Earn Money Tricks, Free Shopping Offer & Paytm Add Money Promocode, Free Recharge Triks etc, If You want To Loot All offer Than Must Visit daily our Website for Biggest Loot .


Amazon Daily Quiz Today 5 April 2019 – win Tommy Hilfiger Watch

1, First Of All Just Login into Your Amazon Account & Open Amazon App

2. Now Just click On Homepage & You Will See Banner Of “Amazon 5 April Quiz

3. Just Click On The Banner

4. Click On Start Button & Click Will Start With Below Posted Questions


Amazon 5 April Quiz Details

 

Time – 8 AM to 12 PM

Date – 5 April 2019

Prize – Free Win Tommy Hilfiger Watch

Total Number Of Winners – 1

Winners Declaration Date

Amazon Quiz 5 April 2019 Answers

Q1.: The lead actress who played Tara Khanna in the Amazon Prime Original series ‘Made In Heaven’, also won the Miss India title in 2013. Name this actress.

Ans- Sobhita Dhulipala

 

Q2.: The teaser the new star-studded film, Kalank released recently. Karan Johar is the producer of the film. Who is the director?

Ans- Abhishek Verman

 

Q3.: Philately is a field of study that focuses on stamps.

Ans-  True

 

Q4.: The planets in our Solar system rotate in a counter-clockwise direction. Except two: Uranus spins on its side and _ spins in a clockwise direction. Fill in the blank.

Ans- Venus

 

Q5.: Micheal Jackson performed for the first and only time in India in 1996. After the show, before he left the country, he scribbled a love letter to India in his hotel room where he called India his ‘special love’. Where did he write it?

Ans- On a pillow

Vivo V15 Pro

Amazon Quiz 2 April 2019 Answers

Q1.: Molten Rock That Erupts Out Of A Volcano Is Called Lava. What Is It Called When It Lies Under The Earth’s Crust?

Answer: Magma

Q2.: Convectional, Orographic And Frontal Are All Types Of ____. Fill In The Blanks.

Answer: Rainfall

Q3.: India’s Top-Ranked Badminton Player And Olympic Silver-Medalist PV Sindhu Became The First Woman To Co-Pilot This Aircraft At The Aero India 2019 Air Show. Which Aircraft Was It?

Answer: Tejas

Q4.: The Indian Word ‘Chuddies’ (Underpants) Was Recently Added To The Oxford English Dictionary.

Answer: True

Q5.: Mukesh And Nita Ambani’s Son Akash Ambani Recently Tied The Knot. Who Did He Get Married To?

Answer: Shloka Mehta

BUY OnePlus 6T


Terms & Conditions –

1. This Contest will commence on 5 April from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.
The declared winner(s) will be eligible for winning” Apple Watch ” (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here