SHARE

 Amazon Quiz 17 April 2019 Answers – win American Tourister Suitcase 

Hello Guys Today I am going to share with you amazon quiz 17 April Answers today for winning exciting prices. Amazon quiz always gives a chance to his app users to win gifts like iPhone x, honor 8x, Casio G-Shock Watch, Canon DSLR cameras & many, Fitbit Lonic Smartwatch Ray Ban Sunglasses, Tommy Hilfiger Watch Sony Home Theatre, Iphone Xs, Apple Watch, Blaupunkt Party Speaker more.

 

Amazon 17th April Quiz Answers


Amazon Quiz Answers You can Win Prize From Amazon Quiz, Amazon India is Running Daily Quiz Time On Amazon App Between 8Am to 12 Pm in Morning & We Give Right Answer to Win Prizes Like Amazon Pay Balance, Mobile Phones etc.

Remember: We are Regularly Posting Earn Money Tricks, Free Shopping Offer & Paytm Add Money Promocode, Free Recharge Triks etc, If You want To Loot All offer Than Must Visit daily our Website for Biggest Loot .


Amazon Daily Quiz Today 17 April 2019 – win American Tourister Suitcase

1, First Of All Just Login into Your Amazon Account & Open Amazon App

2. Now Just click On Homepage & You Will See Banner Of “Amazon Quiz

3. Just Click On The Banner

4. Click On Start Button & Click Will Start With Below Posted Questions


Amazon 17 April Quiz Details

Time – 8 AM to 12 PM

Date – 17 April 2019

Prize – Free Win American Tourister Suitcase

Total Number Of Winners – 1

Amazon 17th April Quiz Correct Answers :

Q1.: Where are the Tea Board of India headquarters located?

Answer: Kolkata

Q2.: The African elephant is the largest carnivore on land.

Answer: False

Q3.: Indian athlete Irfan KT, from Kerala, has qualified for the 2020 Tokyo Olympics. Which sport will he participate in?

Answer: Race walking

Q4.: Season 2 of the Amazon Prime Video exclusive series, ‘Laakhon mein ek’ recently released. Created by Biswa Kalyan Rath, who stars as the lead in this season?

Answer: Shweta Tripathi

Q5.: Which Indian woman was recently titled as the ‘Chief Scientist’ at the World Health Organization?

Answer: Soumya Swaminathan

Amazon 16th April Quiz Correct Answers :

Q1.: The Special Olympics World Summer Games 2019 took place from March 14-21. Which country was it hosted in?

Answer: UAE

Q2.: David Dhawan is set to release a remake of his 90s film Coolie No.1, starring son Varun Dhawan. Who is the lead actress cast opposite Varun?

Answer: Sara Ali Khan

Q3.:The smallest bone in the human body is found in the fingers.

Answer: False

Q4.: India recently launched the South-Asian Centre of the International Rice Research Institute (IRRI). Where can you find the IRRI headquarters?

Answer: Philippines

Q5.: Which city has been titled as the ‘cleanest city in India’ as part of the Swachh Survekshan 2019 survey?

Answer: Indore


Terms & Conditions –

1. This Contest will commence on 17 April from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.
The declared winner(s) will be eligible for winning” Apple Watch ” (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here